RODZINA ANIOŁY- SHOWLAND
Gość
PODSTAWOWE INFORMACJE:
Nick: Avril66
Profesja: Mag
Level postaci: 86 (Prawie 87)
Reputacja: 1588280
Cel w grze: Vulcano +15 (Nie failuj już tak, maleńki. :c) Oraz oczywiście wbicie 90lv... Posiadanie eq +90... Ale największą obsesję mam na punkcie tej karty.
Aktywność w grze (czas jaki poświęcasz na grę): Gram głównie weekendami... Czasem tylko zdarza się, że wejdę w ciągu dni "pracująco-szkolnych". Chyba, że przytrafi się jakiś miły, świąteczny oraz nieplanowany wolny czas.
KARTY SP:
Posiadane karty specjalisty:
SP1 - 24j +1 +4PP
SP2 - 82j +5 +3PP
SP3 - 49j +3 +3PP
SP4 - 77j +9 +3PP
SP5 - 88j +13 +9PP (<3)
SP6 - 83j +11 +5PP
SP7 - 7j +0 +7PP (Zdobyta wczoraj, do wieczora powinna mieć przynajmniej ten 21j... A ulepszenia; czas pokaże.)
Ulubiona karta i dlaczego?:
- Vulcano; dlaczego? Bo jest moją najlepszą kartą, najlepiej mi się nią gra, mam do niej największy sentyment... Co tu dużo mówić? Miłości się nie wybiera.
GLACERNON:
Jaki jest Twój stosunek do osób używających "wspomagaczy"? (potki, eliksiry, dopałki, pety):
- Wzbudza to we mnie odrazę i nie ulega wątpliwości, że gardzę graczami, którzy muszą uciekać się do takich środków, szczególnie na Caligorze.
Używasz "wspomagaczy"?:
- Łatwo więc wywnioskować, że nie używałam, nie używam i używać ich nie będę.
Ile mniej więcej czasu spędzasz na Glacy?:
- Możliwie jak najwięcej. Teraz tylko, podczas trwania eventu, i expienia Proroka, tego czasu jest nieco mniej. Trzeba "podrasować" reputację. ^^
RODZINA:
Poprzednie rodziny:
- ~Funny~
Dlaczego odeszłaś?:
-Rodzina zwyczajnie upadła, a dawny zarząd się... Ulotnił.
Dlaczego wybrałaś naszą rodzinę i czego od nas oczekujesz?:
- Oczywiście, naturalnie, aktywności na Glacernonie. A to, z tego co widziałam na przykład przy blokowaniu Lorda, macie... Miłej atmosfery, bo zawsze dobrze jest mieć z kim, szczególnie z rodziny, popisać. Może nawet pomocy, choćby przy tak błahych kwestiach jak wycena osłonek, na której zupełnie się nie znam. Kto wie, może jakichś rodzinnych rajdów...
Czy ktoś z naszej rodziny może Cie polecić? (kto):
- Wydaje mi się, że Mleczyk (MLECZUNIO)
O SOBIE:
Może zacznę od swoich zainteresowań... A więc interesuję się praktycznie wszystkim, co ten świat ma mi do zaoferowania. Od horyzontów zdarzeń, poprzez psychologię, po literaturę fantastyczną... A od niej także SF i wychodzącymi zeń nurtami stylistycznymi (Głównie steampunk) Po drodze mijając religie okultystyczne, zjawiska paranormalne, wierzenia Indian, Greków, Egipcjan... Więc w moje zainteresowania wplata się powoli, acz wytrwale, historia, a szczególnie niewyjaśnione sprawy... Podróże, czasem nawet języki (łacina, martwy język), poezję. Co do tej ostatniej, najbardziej cenię sobie twórczość Baczyńskiego, Pani Szymborskiej i Franciszka Klimka... Ale także pojedyńcze dzieła innych autorów, których nie ma sensu wymieniać.
Czasem rysuję, ale... Zawsze wychodzi na to, że jestem beztalenciem. I to kompletnym. Nie śpiewam, nie tańczę i nie gram na instrumentach, bo nie umiem śpiewać, nie poszłam do szkoły muzycznej, a taniec wydaje mi się idiotyczny. W wolnych chwilach jestem niszczarką urządzeń elektronicznych i telekomunikacyjnych. Drogie hobby, i zupełnie przypadkowe.
Co do charakteru; okaże się, jeżeli dacie mi szansę. Wyjdzie w praniu. >.<
Przepraszam najmocniej wszystkich tancerzy, pasjonatów i fanatyków tańca... Oraz za to, że w "Podstawowych informacjach" ominęłam dwa punkty ze względu na prywatność. Bardzo ją sobie cenię. Dziękuję za poświęcony mi czas i wierzę w pozytywne rozpatrzenie podania. Miłego dnia. ^^