RODZINA ANIOŁY- SHOWLAND
Gość
PODSTAWOWE DANE
Nick: filith666
Imię: Kuba
Profesja: Wojownik
Level postaci: 86
Reputacja: 1,3kk (blue nos)
Cel w grze: Dobra zabawa oraz poznawanie nowych ludzi
Aktywność w grze (czas jaki poświęcasz na grę): 3-6 godzin (czasami nawet i więcej)
KARTY SP
Posiadane karty specjalisty:
SP1 - 70j +9
SP2 - 50j +7
SP3 - 94 +9
SP4 - 75 +9
SP5 - 20j +0
SP6 - 75 +9
Ulubiona karta i dlaczego?:
Mnich - Podoba mi się stylistycznie oraz jest bardzo dobra do pvp.
GLACA
Jaki jest Twój stosunek do osób używających "wspomagaczy"? (potki, eliksiry, dopałki, pety): Toleruję tylko potki na manę.
Używasz "wspomagaczy"?: Nie
Ile mniej więcej czasu spędzasz na Glacy?: Gdy mam dużo wkładu to chodzę głównie na rajdy oraz Caligora, jak nie mam wkładu to średnio godzinę dziennie.
RODZINA
Poprzednie rodziny : Champions™
Dlaczego odszedles?: Słaba aktywność członków rodziny.
Dlaczego wybrałeś naszą rodzinę i czego od nas oczekujesz?: Aktywnych członków, rajdów na glacy, dobrej zabawy.
Czy ktoś z naszej rodziny może Cie polecić? (kto): Nikt.
OTO JA!
Czyli kilka słów od siebie (im więcej tym lepiej):
Mam na imię Kuba, mam 16 lat. Mam 188 cm wzrostu oraz ciemne włosy. Mieszkam w Swarzędzu, miasto pod Poznaniem. Interesuję się grami, muzyką oraz samochodami. Samochód o którym marzę to Mustang Shelby z 1967 roku. Lubię pograć w wolnym czasie w koszykówkę, czasami w piłkę nożną. Lubię sobie obejrzeć dobry film ze znajomymi, często chodzę z nimi do kina. Jeśli chodzi o muzykę, gustuje w metalu i rocku, ale nie zamykam się na te dwa gatunki muzyczne, czasami lubię sobie posłuchać czegoś innego.
Nie pogardzę też dobrą książką, lubię czytać książki pokroju Metro 2033 czy serię książek "Pieśń lodu i ognia". Myślę że więcej o mnie się dowiecie po prostu rozmawiając ze mną.
Pozdrawiam.