RODZINA ANIOŁY- SHOWLAND
Gość
PODSTAWOWE DANE
Nick: Tortor
Imię: Radek
Profesja: Wojownik
Level postaci: 85 (85% XD)
Reputacja: niebieski nos (1,1mln)
Cel w grze: Wyglądać zarąbiście i mieć "moc" ;p
Aktywność w grze (czas jaki poświęcasz na grę): Online jestem około 6-8h dziennie (przy kompie), chodź aktywnie gram (expie, glackuje itp) około 3h dziennie.
KARTY SP
Posiadane karty specjalisty:
SP1 - 55j +10
SP2 - szkoda gadać ;D
SP3 - cruss w drodze, chcę robić sam
SP4 - kiedyś tym shitem dropiłem...
SP5 - też masakra, chyba 50+1 czy jakoś tak ;D
SP6 - moje oczko w głowie, mniszek 99+14 <3 obszarówki, stuny, po prostu poezja )
GLACA
Jaki jest Twój stosunek do osób używających "wspomagaczy"? (potki, eliksiry, dopałki, pety):Poty, eliksiry dopałki- na caligorze jeszcze przetrawię, bo tam i tak jest masówka, ale ogólnie nie toleruję.
Używasz wspomagaczy: nigdy tego nie robię, choć planuję zakup fibiego/puszka.
Ile mniej więcej czasu spędzasz na Glacy?: Oba caligory, wszystkie rajdy. Sporadycznie bić się z nudów
RODZINA
Poprzednie rodziny: Progress
Dlaczego odszedles?: Byli demonami, a ja potrzebuję wbić elitę, oraz nie było lod, a do czerwca chcę wbić 90 ;p
Dlaczego wybrałeś naszą rodzinę i czego od nas oczekujesz?: Słyszałem od członka waszej fam, że jest ogarnięta i robicie rajdy na glacy. Oczekuje glacy lod i miłej atmo.
Czy ktoś z naszej rodziny może Cie polecić? (kto): Jest kilku trolli XD.
OTO JA!
Czyli kilka słów od siebie (im więcej tym lepiej):
Nazywam się Radek. Chodzę to gimnazjum. W NT gram od dawna, wiele postaci, wiele podejść (pierwsza w wieku chyba 11 lat xd). Lubię grać w gry, marzy mi się motocykl, cbr 600ccm, biała. Chcę zostać żołnierzem zawodowym, a obecnie planuję zakup repliki m4 full metal