RODZINA ANIOŁY- SHOWLAND
Nick Madara(da)
Imię Paweł
Lat 14
Klasa Łucznik
Lvl 86( za 19% 87 )
Repa 750k ( ale staram się jak mogę żeby wbić większą
Cel w grze osiągnąć 90 lvl EQ u6+8 Cs+12, zwiad+13 ( narazie)
Aktywność
Gram około 4h pon-czw pt-niedz około 6h
Karty SP
SP1 41+5
SP2 21+5
SP3 21+0
SP4 93+6
SP5 83+9
SP6 58+9
SP7 58+9
Ulubiona karta
Ognisty kaninier, ponieważ to sp ma dużo stunow i mam przewagę nad przeciwnikiem drugim SP jest Zwiadowca szybki atak z ukrycia czasem przeciwnik nie wie skąd został zabity
Glaca
Nie toleruje wszystkich jakich rodzajów dopalaczy run itp
Sam gram bez nich
Czas na glacy
Staram sie być na każdym rajdzie przynajmniej 2 cali w tygodniu często w piątek/sobotę siedze na glacy z nudów i zabijam przeciwników
Rodzina
Poprzednia Rodzina - El_Caza
Odszedłem z tego powodu bo to demony. Zawsze byłem demonem ale chce spróbować czegoś innego czyli aniołów i dołączyć do was
Wybralem wasza rodzinę ponieważ jest aniołami ogarnia glace pozwoli mi się rozwijać Chodze na LoD ponieważ chce wbić 90 lvl i wreszcie kupić EQ
Oto Ja czyli kilka slow ode mnie
A więc tak lubie grać w piłkę nożną często wychodze na boisko zagrać z kolegami.
W przyszłości chciałbym zostać zawodowym piłkarzem i dostać się do dobrego klubu. To są tylko marzenia ale rozpatruje tez czy nie skończyć dobrej szkoły zdać maturę i szukać pracy w zawodzie
To tyle ode mnie
Licze na szybko odpowiedz
Ucze sie w gimnazjum 1 klasa narazie idzie mi dobrze ale to dopero 1 rok wole dmuchac na zimne nic potem poprawiać jedynki wiec ucze się w miarę swoich możliwości. Pochodze z malej wsi Sidzina około 60 km od Krakowa i tutaj to tez gram w Klubie Sportowym
O nazwie Ks Dąb Sidzina. Treningi mam 2 razy w tygodniu i uczęszczam na nie to tyle